Hemsidor - med Mambo / Joomla

ImageHemsidor för stora och små

Vi producerar hemsidor både för den kostnadsmedvetne företagaren som månar om sin profil och hela konceptlösningar för större verksamheter. Priserna för hemsidor varierar beroende på paket:

Glöm dyra uppdateringar

Med Mambo / Joomla så behöver du inte längre be din webb-byrå göra dyra uppdateringar varje gång du vill ändra på innehållet i din sida. Du gör alla uppdateringar själv! Du får ett lösenord så att du kan logga på din hemsida och göra dina ändringar lika lätt sätt som du skriver med Word.

Eftersom varje företag har egna behov har vi lagt ihop tre grundmallar för vad som kan ingå i vår webbtjänst. Priserna för hemsidor varierar beroende på paket. Om ni vill ha ett visst paket, fast önskar ytterligare tillägg, så kan dessa självklart läggas till. Uppdelningen är för att kunden och vi skall vara överens om hur mycket design/utveckling sidan kräver.

Mambo / Joomla - Öppen källkod
Eftersom Mambo/Joomla är sk. Open Source tar vi inte betalt för själva programvaran utan vi tar endast betalt för det arbete som krävs för att installera, designa och anpassa hemsidan. Kortfattat om Open Source är att källkoden är tillgänglig för alla, vilket innebär att vem som helst kan utveckla, förändra  och förbättra koden. Programvaran är gratis för vem som helst. Det vi tar betalt för är just jobbet som krävs för att systemet skall passa kunden!

Paketval
Välj mellan våra tre paket: Brons, Silver och Guld!

Brons: Kunden väljer en design från en templat mall, designförändringar som kan göras är: teckensnitt, färganpassning och logotyp. De mallar som finns att välja på hittar du här»

Silver: Tillsammans med kunden skapar vi en anpassad mall utarbetad efter kundens koncept för kommunikation. Ett professionellt paket för majoriteten av företag som vill kommunicera ut sitt budskap på nätet.

Guld: Ett paket där kunden får en unik design med möjligheter att få delar av sidan och knappar i flash animerad grafik, som ger liv till din hemsida på ett mycket snyggt och professionellt sätt. Det finns generöst med undersidor och e-post konton. Man kan även välja 5 stycken tilläggstjänster efter eget önskemål, såsom Gästbok, Forum, Fotoalbum, FAQ, användarregistrering, nyhetsmail mm.

 


Kontakta Peter för mer information»
 
< Föregående   Nästa >